Pyörän keksimistä ja sen muotoilua

Opiskeluni myötä Oulun Ammattikorkeakoulussa tuli ajankohtaiseksi alkaa muodostamaan omaa osaamisportfoliotani. Ehkä se saa ainakin nyt aluksi tällaisen muodon ja täydentyy hiljalleen. Nettisivuja, blogeja ja muita vastaavia selatessani en voi välttyä ajatukselta että tässä sitä ollaan taas keksimässä pyörää uudestaan. Ja se onko se edes pyörä vai kahdeksankulmio? No aika näyttää…

Pyörän keksiminen tuntuu muutenkin olevan paljon kytköksissä tanssimaailmaan. Eilen opiskeluissa tuli puhetta kuinka vanhat tanssilajit ajoittain putkahtelevat ulos markkinoituna uusina. ”Nyt uutta ja ihmeellistä tarjolla – tanssi 300 vuoden takaa…”. Ja sitten oma lukunsa on seuratoiminta, yhteistyökuviot, tanssilajien kuviot ja ”häkkyrät”… Yhteisöjen, ja koko tanssiyhteisön, parhaaksi varmasti olisi yhteistyö muiden vastaavien kanssa. Tottakai monilla oma ansiotoiminta sanelee ettei kannata muille antaa valmista tietoa, mutta olisiko näissä kuitenkin joku mahdollisuus puhaltaa yhteen hiileen? Ehkä palailen aiheeseen myöhemmin (paremmalla ajalla??).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *