Toiminimi aloittelemassa

Byrokratian kiemuroissa tuntuu välillä menevän pää pyörälle (ei liity sentään edelliseen blogiin…). Pitää tehdä sitä, tätä ja tuota, sekä muistaa nämä, nuo ja ne. Ensimmäisellä kertaa kaikki asiat tuntuvat vaativan aikaa ja säätämistä. Seuraavalla kertaa samat asiat varmasti hoituvat paljon sutjakkaammin, kun pohjatyöt on jo tehty huolella.

Verotoimistossa toiminimen hakemuksen jättö meni aika kivuttomasti ja asiakaspalvelu oli oikein ystävällistä ja auttavaa. Tosin kohta on mennyt kaksi viikkoa hakemuksen jättämisestä ja päätöstä odotellaan vieläkin. Pitäisi hoitaa sopimusasioita kuntoon, tehdä kirjanpitoa, kirjoittaa blogia ja rakentaa nettisivut ja luoda kiva visuaalinen ilme logoineen, pyytää luvat valokuvien käyttöön jne. Samalla tietty hoitaa päätyöt, opetukset, käydä itse tunneilla, ehtiä opiskella… No vuorokaudessahan oli 40 tuntia? Mutta sitten se tunne, kun oppilaat käyvät kiittämässä tunneista. Kiva on silloin tehdä hommia heidän eteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *