Tanssiesitystä tekemässä

Olemme Rovaniemellä osallistuneet kansainväliseen West Coast Swing flashmobiin jo neljänä vuonna peräkkäin. Viime vuodelta jäi lopulta oma videokooste esiintymisestä tekemättä, mutta tämän vuotisesta se valmistui jälleen.

Esitys päivää edeltäneellä viikolla harjoittelimme koreografiaa useampana päivänä, jopa niin että salia talkoilla remointoineet alkoivat hiljalleen saada yhtä pahan korvamadon (vai jopa kyllästymisen(?)) kun me – ainakin itsellä pyörii päässä usein biisin kohta ”ai,ai,ai,ai,voi,voi,voi,voi”. 🙂 Tänä vuonna koreografia oli helpompi kuin edellisinä vuosina ja sen pystyi opettelemaan pääpiirteittäin jopa jo tunnissa. Harmittavan vähän silti oppilaita tuli sitä opettelemaan. Olisi ollut kiva näyttää kaupungilla isommalla porukalla tanssia. Ehkä tällä voisi vielä tehdä vaikka ”täsmäiskun” jonnekin, missä on nuoriakin paikalla enemmän…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *